maanantai 5. heinäkuuta 2010

Tulikivisiä Karnevaalitunnelmia Suomen Kivikeskuksessa

















Perjantaina 2.7.2010 Suomen Kivikeskuksessa Juuassa vietettiin Tulikivi Oyj:n henkilöstöpäiviä.

Ohjelmassa oli hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia. Sää oli loistava joka yhdessä Kivikeskuksen miljöön kanssa loivat loistavat puitteet itse tapahtumalle. Tervetulopuheiden jälkeen palkittiin ansioituneita työntekijöitä. Seuraavana vuorossa olivat Samban Tulikivenkuumat rytmit jotka siivittivät koko väen upeaan juhlatunnelmaan.

















Ilahduttavinta itse tapahtumassa oli se että Tulikivi-konsernin tapojen mukaisesti kyseessä oli koko perheen juhla. Lapsiperheet oli huomioitu erittäin hyvin järjestämällä heille monenlaista oheisohjelmaa. Kivikeskuksessa koko Heinäkuun ajan lapsille järjestetty ohjattu Kiviaskartelu oli todellinen hittituote.
Kiviaskartelussa perheen pienimmät saavat maalata ja muovata savesta erilaisia esineitä. Paikka on auki päivittäin klo 13.-16.00 välisenä aikana. Suosittelemme lämpimästi. Taatusti mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä koko perheelle.

















Kivikylässä on todella huomioitu koko perhe. Sillä aikaa kun perheen lapset tekevät saviesineitä voi perheen naispuolinen väki käydä Kermansavi-astiasto ostoksilla tai Kaj Stenvallin Luvassa Lämpenevää taidenäyttelyssä. Samaan aikaan voi perheen miespuolinen väki ihailla uusimpia uunimalleja tai käydä katsomassa Geotietokeskuksen kerrontaa kivien ihmeellisestä maailmasta. Tai miksei vaikkapa toisin päin.

















Nälän yllättäessä päivän voi päättää Tulikiviravintolassa. Jos olet ajamassa ohi niin kannattaa alkaa jarruttamaan jo hyvissä ajoin tai poiketa päiväreissulla kauempaakin. Kivi on oikeasti tarua ihmeellisempi asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti