maanantai 10. lokakuuta 2011

Hämärän Kaupan ilta oli menestys



30.9.2011 Lieksassa järjestettiin neljännen kerran peräkkäin Hämärän Kaupan ilta. Lieksan Pielisentie suorastaa pursui ihmisiä ja monien näytteilleasettajien mukaan koskaan ennen ei Lieksan keskustassa ole ollut näin paljon positiivistä pörinää.

Samalla kertaa esiteltiin myös Lieksan kaupungin uusi visuaalinen ilme. Uuden visuaalisen ilmeen päämääränä on synnyttää ja tukea Lieksan kaupungin identiteettiä, lisätä yhdenmukaisuutta ja tunnistettavuutta. Tätähän myös Hämärän Kaupan Ilta edistää. Kaupunginjohtaja Esko Lehto myös oli erittäin tyytyväinen keskustan suureen ihmismäärään ja kaupunkikuvan erittäin positiiviseen ilmeeseen.

Hämärän Kaupan illan idea on pähkinän kuoressa se että kaupungin liikkeet ovat auki klo 21.00 saakka ja monet tuovat tuotteensa suoraan kadulle kaiken kansan nähtäville.



Timo Väänänen Porokylän Leipomosto oli saapunut tuotteineen tekemään "Hämärää kauppaa" ja kauppahan kävikin erinomaisesti. Jo ennen iltakahdeksaa sai Timo laittaa lapun luukulle kun kaikki hänen tuotteensa oli myyty loppuun. Timo ihastelikin Lieksan "uutta heräämistä" illan pimeinä tunteina.



Tapahtumassa oli myös paljon muutakin kuin pelkkää kauppaa. Myös monet organisaatiot, järjestöt ja oppilaitokset olivat paikalla kertomassa omasta toiminnastaan. Tapahtuman avulla he tavoittavitkin suuren joukon kerralla.



Illassa oli myös hyvin monenkirjavaa oheisohjelmaa mm. lapsille ja lapsiperheille.
Hämärän Kaupan Ilta on erinomainen esimerkki siitä mitä saadaan aikaan kun tapahtuman peruslähtökohta on yhteisen hyödyn tavoittaminen kaikkien välisellä yhteistyöllä!

Hyvä Hämärän Kaupan Ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti