maanantai 6. kesäkuuta 2011

Suven Avaus- tapahtuma



Perinteinen koululaisten Suven Avaus- tapahtuma järjestettiin Joensuun laulurinteellä pe 3.6.2011 klo 18:00 alkaen. Monella oppilaalla koulupäivä alkoi vasta klo 16:00 jolloin alkoi valmistautuminen illan spektaakkeliin.



Kun vaelsi ihmisvirran mukana kohden laululavaa alkoi tapahtuman todellinen mittakaava vasta hahmottumaan. Tapahtuma on paisunut niin suureksi että se hakee vaikuttavuudeltaan Suomesta vertaistaan.

Mieleen hiipuikin kysymys siitä miten Joensuussa osattaisiin ottaa enemmän hyötyä irti Suven Avaus-tapahtumasta.

Tämä vuonna lapsia oli laulamassa 4800 kpl. Näky oli huikea ja tunnelma aivan katossa. Lapset ilmiselvästi nauttivat tapahtumasta koko sydämestään. Myös Joensuun Kaupunginjohtaja Kari Karjalainen oli saapunut paikalle kuulemaan lasten huikeaa kuorolaulantaa. Myös Kaupunginjohtajan lapsikin oli laulamassa muiden joukossa. Keskusteluissa pohdimekin että kumpaa mahtaa jännittää enemmän. Laulajia vai laulajien vanhempia. Sää oli myös aurinkoinen joten puitteet illalle olivat kohdallaan. Kuvin ja tekstein Suven Avaus-tapahtumaa on vaikea hahmittaa vaan tämä tapahtuma täytyy itse kokea. Kaikki mukaan kuutelemaan Suven Avaus-tapahtumaa myös vuonna 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti