maanantai 7. kesäkuuta 2010

Maistatuksen Maailmanennätys Joensuussa

Maistatuksen maailmanennätys tunnelmia Joensuun torilla.















Joensuun Torilla käynnistyi 4.6.2010 klo 12.00 kuuden päivän mittainen maistatustapahtuma, jonka tarkoitus on julistaa Pohjois-Karjalassa tuotetun ruoan ilosanomaa ympäri maailmaa. Maistiaisia saa mm. villisiasta,piirakoista, erilaisista mehuista sekä Karjalan pyttipannusta. Maistatus päättyy 10.6.2010 klo 12.00.















Maistatuspisteen läheisyydessä kävikin maanantaina puolenpäivän aikaan melkoinen kuhina kun arvovaltaisia maistajia oli saapunut ihan Pallivahasta asti. Itse Marja Tyrni kunnioitti paikallaolollaan tapahtumaa ja sai koko maistatuskansankin suut Makiaksi. Myös Johanna Rinnekari Pro Agria Pohjois-Karjalasta sai hymyssä suin nauttia Marjan iloisesta piirakan ylistyksestä. Marja on ilmiselvästi Turun PR-tittelistää huolimatta selkeä Pohjois-Karjala fani, sillä olihan Marja sonnustautunut ihan ihka aitoihin Lieksassa valmistettuihin Suomen Kumitehtaan Ainoihin. Loistavaa PR:ää koko Pohjois-Karjalalle.















Maistatuspisteestä löytyi Joensuulainen Harri Sarkkinen joka oli saapunut paikalle Karjalaisen ruoantuoksun houkuttelemana. Harrin mielestä tapahtuma oli erinomainen ja toivoi että Joensuun toria hyödynnettäsiin enemmänkin erilaisten tapahtumien pitopaikkana läpi kesän ja syksyn. Torialuehan toimii koko Joensuun identiteettipeilinä torille saapuville matkailujoille. Torin ja sen ympäristön tulisikin tarjota mahdollisimman paljon elämyksiä turisteille koko turistikauden ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti