keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Hankkeen road tourit käynnistyy!

Tervetuloa Tapahtumia Pohjois-Karjalaan - ja MAALI -hankkeiden yhteistyössä järjestämään info- ja verkostoitumistilaisuuteen, jonka aiheena on ”Hankkeiden avulla kohti helpompia tapahtumia”. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne järjestetään seuraavasti:

8.11 Outukumpu, Ravintola Karbidissa Vanhalla kaivoksella
9.11 Ilomantsi, Ravintola Parppeinpirtissä
10.11 Kitee, KETI, Holvi-kabinetti
15.11 Nurmes, Hyvärilän Matkailu ja nuorisokeskuksessa,
16.11 Lieksa, Hotelli Puustellissa
17.11 Juuka, Kivikeskus
23.11 Joensuu, Kulttuurikeskus Karjalantalolla


Ohjelma
klo 9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
klo 9.30 Infotilaisuuden avaus
klo 9.30 Case onnistunut ja epäonnistunut tapahtuma sekä Tapahtumahankkeen tuotteet, mallit sekä työkalut vapaasti käyttöönne!
Jaani Holma, Karelia Expert Matkailupalvelu Oy

klo 9.40 MAALI – Uutta virtaa seuratoimintaan tapahtumien avulla ja uutta sisältöä tapahtumiin seuratoiminnan avulla
Sami Leinonen, Pohjois-Karjalan Liikunta ry

klo 10.00 Vapaalla keskustelulla kohden parempia tapahtumia
klo 11.00 Tilaisuuden päätös

Aamukahvien tavoitteena on yhdessä miettiä niitä keinoja, joilla helpotetaan organisaatioita järjestämään maakunnassamme tapahtumia, kokouksia ja tapaamisia. Lisäksi tavoitteena on saada tapahtumatoimijat verkottumaan keskenään ja rakentamaan yhteistyöllä entistäkin parempia tapahtumia.

Jos olet järjestänyt, parhaillaan järjestämässä tai aiot järjestää tapahtuman, kokouksen tai tapaamisen, sinulla on idea uudesta tapahtumasta tai voit tarjota tuotteitasi ja palveluitasi muille tapahtumille, olet lämpimästi tervetullut paikalle!

Ilmoittautumiset 4.11.2011 mennessä
Sami Leinonen, p. 050 557 8003 tai sami.leinonen@pokali.fi
Lisätietoja infotilaisuudesta ja ohjelmasta antavat
Jaani Holma, p. 040 192 4553 ja Sami Leinonen, p. 050 557 8003

maanantai 10. lokakuuta 2011

Hämärän Kaupan ilta oli menestys



30.9.2011 Lieksassa järjestettiin neljännen kerran peräkkäin Hämärän Kaupan ilta. Lieksan Pielisentie suorastaa pursui ihmisiä ja monien näytteilleasettajien mukaan koskaan ennen ei Lieksan keskustassa ole ollut näin paljon positiivistä pörinää.

Samalla kertaa esiteltiin myös Lieksan kaupungin uusi visuaalinen ilme. Uuden visuaalisen ilmeen päämääränä on synnyttää ja tukea Lieksan kaupungin identiteettiä, lisätä yhdenmukaisuutta ja tunnistettavuutta. Tätähän myös Hämärän Kaupan Ilta edistää. Kaupunginjohtaja Esko Lehto myös oli erittäin tyytyväinen keskustan suureen ihmismäärään ja kaupunkikuvan erittäin positiiviseen ilmeeseen.

Hämärän Kaupan illan idea on pähkinän kuoressa se että kaupungin liikkeet ovat auki klo 21.00 saakka ja monet tuovat tuotteensa suoraan kadulle kaiken kansan nähtäville.



Timo Väänänen Porokylän Leipomosto oli saapunut tuotteineen tekemään "Hämärää kauppaa" ja kauppahan kävikin erinomaisesti. Jo ennen iltakahdeksaa sai Timo laittaa lapun luukulle kun kaikki hänen tuotteensa oli myyty loppuun. Timo ihastelikin Lieksan "uutta heräämistä" illan pimeinä tunteina.



Tapahtumassa oli myös paljon muutakin kuin pelkkää kauppaa. Myös monet organisaatiot, järjestöt ja oppilaitokset olivat paikalla kertomassa omasta toiminnastaan. Tapahtuman avulla he tavoittavitkin suuren joukon kerralla.



Illassa oli myös hyvin monenkirjavaa oheisohjelmaa mm. lapsille ja lapsiperheille.
Hämärän Kaupan Ilta on erinomainen esimerkki siitä mitä saadaan aikaan kun tapahtuman peruslähtökohta on yhteisen hyödyn tavoittaminen kaikkien välisellä yhteistyöllä!

Hyvä Hämärän Kaupan Ilta!